Newsletter

LiveZilla Live Help

Punctele A, G şi U - cheia orgasmului la femei 2012-12-27

Probabil că aţi auzit deja de punctul G, a devenit mai mult decît faimos cînd vine vorba de orgasmele feminine. Bărbaţii se laudă că le caută punctul G peste tot, începînd de la sesiunea de cumpărături (anglofilii ştiu de cuvîntul shopping, nu?) la numeroasele dildo-uri, vibratoare şi alte jucării erotice pe care le comercializăm... Unii, mai nemulţumiţi, caută punctul G al nevestei pe la surorile lor (atunci cînd există), verişoare şi restul familiei, prietene, colege, etc.

Dar punctul G nu este singura zonă erogenă care contează: între timp (de la descoperirea lui G încoace) au mai fost descoperite încă două. Se ştie că organele genitale feminine sînt foarte sensibile la atingere, dar anumite zone erogene din interiorul lor duc la plăceri maxime atunci cînd sînt excitate. Tocmai de aceea este în interesul tuturor ca acestea să fie explorare, cunoscute şi folosite cît mai bine.

 

Unde este punctul G?

Se află la 3-5 cm adîncime pe fata anterioară a vaginului. Este destul de mic, dar a reuşit să stîrnească destule polemici în lumea medicală: unii susţin că excitarea lui aduce plăceri de-a dreptul imense femeii, alţii susţin că nu există.


Unde este punctul A?

Este situat pe peretele anterior al vaginului, la jumătatea drumului dintre punctul G şi cervix. Este denumit şi zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), se spune că atunci cînd este stimulat aşa cum trebuie asigură lubrifierea vaginului şi generează (în cele mai multe cazuri) un orgasm intens şi instant. Interesant este faptul că a fost decoperit întîmplător (ca orice descoperire epocală) de către un sexolog din Malaezia.


Unde este punctul U?

Este de fapt zona din jurul orificiului urinar, cea folosită atît pentru urinare cît şi pentru ejacularea feminină. Zona aia pe care pe care mulţi dintre bărbaţii neexperimentaţi o confundă cu zona orificiului vaginal.

Din punct de vedere medical se ştie că glandele care înconjoară uretra femeii sînt similare glandelor masculine despre care se ştie că determină o anumită sensibilitate în zona. Puteţi stimula punctul U cu ajutorul degetelor sau în timpul sexului oral.

Aveţi întrebări?

Cosul meu  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comanda