Satisfyer: noua gamă de sex toys economice

Satisfyer: noua gamă de sex toys economice

Cei care urmăriți acest blog știți prea bine că ne place să vă prezentăm jucăriile sexuale pe care le comercializăm pe site și că ne place la fel de mult să vă surprindem cu multe noutăți interesante. Totuși, piața de sex toys nu are o evoluție radicală, cu atât mai puțin revoluționară, la fiecare patru – cinci săptămâni, cum am vrea noi. O surpriză plăcută ne-a făcut însă marca Satisfyer, care reia conceptul de Womanizer (vibratorul meu preferat!), pe care îl propune în câteva versiuni situate pe la mijlocul gamei (fie, către jumătate din prețul vechi), cu un design mai puțin spectaculos, dar cu niște jucării bine făcute și care nu vă masacrează bugetul. Aș dori să vă prezint azi două noutăți... foarte tari:

 

O versiune „travel” a clasicului Womanizer, comercializată la prețul de 50 de dolari.
Vibratorul are dimensiuni reduse și este foarte ușor – incomparabil de ușor față de Womanizer, căci nu cântărește decât 200 de grame. Cât despre designul său, îl puteți scoate liniștite din geantă fără ca cineva să-și dea seama că este vorba de o jucărie sexuală! În plus, îl puteți păstra în cutia lui, așa că nu se umple de praf ca un vibrator clasic. Dar cum stă la capitolul power? Sinceră să fiu, în primul moment mi-am spus că cu prea are cum să fie puternic, dar am constatat că are mai multă putere decât un Womanizer care și-a oferit timp de trei ani serviciile loiale, fiind dotat cu 11 moduri de vibrație. Unde mai pui că este rezistent la apă și că se poate încărca fără să mai ai nevoie de baterii. Interesant, vă mărturisesc că am toate motivele să cumpăr această versiune mai ieftină și mai subțire!

 

O versiune „rabbit”, la prețul de 70 de dolari.

Este o versiune cu forme obișnuite, chiar foarte consistente, dar la care se adaugă un dildo vaginal cu vibrație clitoridiană. Recunosc, este un duet de senzație. Atenție, totuși, la mărimea distanței între dildo și stimulatorul clitoridian, care nu este reglabilă: dacă faceți parte dintr-o altă categorie (mai mare sau mai mică), s-ar putea să nu ajungeți la clitoris odată ce ați efectuat inserția. Nu e însă nicio problemă, jucăria rămâne una destul de standard. Un al doilea neajuns (cel puțin pentru mine) este că atunci când ai orgasm, nu poți reduce vibrația pe clitoris, pentru că partea vaginală blochează partea clitoridiană. Pe de o parte, e foarte ok, pentru că așa nu mai trebuie să țineți vibratorul și vă puteți masturba fără ajutorul mâinilor, pe de altă parte, e destul de neplăcut să ai impresia că pierzi controlul în timpul orgasmului. Dar, totul depinde de nivelul vostru de percepție a plăcerii totale.

În fine, Satisfyer ne mai propune chiar și o versiune pentru bărbați, pe care nu am încercat-o, dar o să i-o ofer colegului meu până ce îmi crește și mie puțintel penisul. Până să vă delectăm cu aceste noi jucării, aruncați o privire peste produsele din gama Satisfyer pe care vi le oferim chiar acum.
Posted on 2018-05-11 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 502

Blog categories

Related articles