Swing-ul câștigă tot mai mult teren

Swing-ul câștigă tot mai mult teren

Pe an ce trece, cultura pop este tot mai pregnantă, și acceptarea pornografiei în cultura de masă face ca tot mai multe cupluri să exploreze această lume a libertinajului erotic. Comportamentul „deviant” și înfierat de opinia publică s-a transformat în ceva foarte cool, ceva ce trebuie explorat și povestit prietenilor. Dar oare de ce ideea de swing a devenit atât de populară în ultima vreme?

 

Poate pentru că diversitatea duce la o creștere a dorinței de sex? Nu este un secret pentru nimeni că sexul poate deveni ceva banal și chiar plictisitor între cupluri care sunt împreună de foarte mulți ani. Schimbarea partenerului duce la dispariția acestei monotonii și la creșterea dorinței sexuale în cuplu, nu numai în momentele întâlnirilor amoroase, ci mai ales în întreaga viață cotidiană. Amintirile rămase în memorie după întâlnirile transgresive rămân multă vreme imprimate (nu numai pe retină) și funcționează ca un fel de „carburant” în dormitor. Cuplurile redescoperă jocul sexual și reîncep să se distreze ca la început.

 

Swing-ul face bine cuplului? Da, chiar foarte bine! Rata divorțurilor este mai mică pentru cuplurile care au un stil de viață alternativ, iar gradul de satisfacere este mai mare în relațiile intime. Dar oare cum stăm la capitolul încredere? Cuplurile care trăiesc mai libertin tind să aibă experiențe personale mai liniștite. Este nevoie de încredere completă între parteneri pentru a practica swing-ul cu succes! Cu alte cuvinte, nu ai cum să nu ai încredere în celălalt și să vezi în swing un mod de construire a unei relații tot mai puternice...

 

De regulă, tindem să fim tot mai duri cu noi înșine, mai ales atunci când este vorba despre cum apărem din punct de vedere fizic în ochii celorlalți. Uneori, complimentele partenerului nostru nu sunt suficiente. Una dintre cele mai surprinzătoare lucruri din comunitatea de swingeri este că ajungi să descoperi cât de mult le placi celorlalți, fapt ce contribuie serios la creșterea încrederii de sine. Fiecare dintre noi adoră să se simtă dorit și obține mai mult dacă este swinger. Această tendință este evidentă la femeile din comunitatea swingerilor. După ce au trecut de prima fază  (gândindu-se că celelalate sunt mai frumoase decât ea), ceva se schimbă, și primele abordări reaprind sexualitatea proprie până ce persoana devine una complet nouă. Este incredibil cât de atractiv te poate face un pic de încredere în tine!  

 

Deseori se vorbește despre gelozie, mai ales cea care te poate cuprinde în timpul jocurilor sexuale: este o greșeală, pentru că tocmai datorită swing-ului încetezi să mai fii gelos în viața de zi cu zi, iar încrederea reciprocă crește ducând chiar la ideea de „complicitate” a cuplului în scopul provocării plăcerii. Multe cupluri încearcă la început o experiență esențial sexuală, dar vor descoperi, mai târziu, că în swing e mai multe decât atât.


Schimbarea partenerului este la modă... Tot mai multe programe TV, reviste și evenimente fac cu ochiul ideii de swingers, care a devenit în ultima vreme ceva foarte fashion și cool. Nu e nimic rău în asta: dacă, pe de o parte, crește numărul curioșilor, pe de altă parte, ai toate șansele să întâlnești persoane interesante. Această adevărată revoluție sexuala pare să fie condusă tocmai de femei, care sunt avide să iasă din zona lor de confort, fie pentru simpla plăcere de a se distra cu cineva „nou”, fie pentru dorința de a-și duce relația veche la un nivel superior. Dacă toate motivele pe care vi le-am enumerat mai sus v-au convins, atunci distrați-vă liniștiți cu swing-ul și bucurați-vă de viață!
Posted on 2018-05-15 by xtoys.ro Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 405

Blog categories

Related articles