Sexul sub duș: câteva sfaturi practice

Sexul sub duș: câteva sfaturi practice

Cu siguranță că v-ați gândit până acum să vă transformați dușul în locația ideală pentru a face dragoste... Dacă sunteți în criză de idei în privința pozițiilor pe care să le adoptați, vă oferim un scurt ghid pentru Shower Sex, care vă va ajuta să vă petreceți câteva ore pline de plăcere în compania partenerului sau partenerei voastre.

Ca să vă surprindeți partenerul cu o performanță maximă, pregătiți locația în mod adecvat: curațați bine vana, pentru a putea utiliza orice suprafață de sprijin disponibilă. Îndepărtați toate obiectele inutile, căci libertatea de mișcare este esențială. Țineți la îndemână prosoapele curate și produsele de baie preferate: de exemplu, o spuma de baie plăcut mirositoare și frumos colorată poate aprinde simțurile partenerului vostru.

Începeți prin a vă juca în afara băii și, odată intrați, zăboviți puțin în fața oglinzii: reflectarea celor două corpuri goale vă oferă o plăcere reciprocă și va face să crească repede temperatura! Când sunteți amândoi fierbinți, intrați sub duș. Pentru sexul sub duș nu există o anumită poziție sau o poziție ideală. Ceea ce funcționează pentru un cuplu se poate să nu fie deloc confortabil pentru altul. Foarte multe depind de nivelul vostru de elasticitate și de prestanțele atletice...

Dacă dușul vostru este integrat în zona cadei, atunci unica limită a performanțelor voastre este fantezia. În afară de poziția tradițională a misionarului, cu ea dedesubt, poate fi utilizată orice poziție experimentată între cearceafuri. Dacă aveți o cabină de duș, vă veți trezi într-un spațiu destul de strâmt, iar căutarea combinației perfecte pentru sex va fi de-a dreptul excitantă.

Dedicați-vă timp pentru preludiu. Aruncați-vă unul asupra celuilalt și masturbați-vă reciproc. Reglați dușul în așa fel încât să aveți o zonă în care jetul de apă să nu ajungă, pentru a putea practica sexul oral. Ce poate fi mai plăcut decât să simți masajul plăcut al apei pe spate și, în același timp, niște buze moi să te servească cu o plăcere de neuitat?

Dacă sticluțele de șampon și spumă de baie nu vă potolesc setea de toys, atunci procurați-vă un vibrator rezistent la apă, sau folosiți dildos și plug, de preferință din silicon. Dacă doriți să folosiți lubrifianți, atunci aveți grijă ca aceștia să fie rezistenți la apă: doar cei pe bază de silicon sunt așa, dar țineți cont că nu funcționează împreună cu prezervativele.

În momentul penetrării, vă veți da seama că cel mai bine e să o faceți pe la spate: el o penetrează și ea își poate mișca bazinul sau se poate apleca în așa fel încât să atingă podeaua cu mâinile. Schimbând înclinarea vaginului, se modifică și unghiul de penetrare și această poziție este indicată în special pentru penetrarea profundă și pentru stimularea internă a Punctului G. Foarte plăcută pentru bărbat, aceasta este cea mai bună poziție pentru femeile care nu au un partener foarte bine dotat. Mai mult, dacă în acceastă poziție el poate să aibă controlul absolut asupra partenerului, ea poate varia senzațiile mișcându-și propriul corp, de exemplu, îndoind ușor genunchii sau ridicându-se treptat cu mâinile pe peretele dușului.

Ca să o faceți privindu-vă în ochi, vă sugerăm două poziții. Prima este cea a balerinei: ea stă cu spinarea lipită de perete, iar el îi ridică un picior pe care îl prinde de după genunchi, își lipește mâna de perete și o penetrează cu sete. Dacă există o diferență de înălțime considerabilă între voi, atunci ar fi indicat să încercați poziția îmbrățișării: ridicați-o pe ea și ajutați-o să vă cuprindă cu picioarele. După ce le va încrucișa pe spatele vostru, ea se va menține suspendată prin forțele ei în timpul penetrării.

Posted on 2018-04-01 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 488

Blog categories

Related articles