Cum să-i faci ei sex oral

Cum să-i faci ei sex oral

Într-un raport sexual, sexul oral pe care bărbatul îl poate face femeii este la fel de important ca cel pe care ea i-l poate face lui. Această metodă se numește cunilingus și, pentru a o practica la cel mai înalt nivel, el trebuie să fie foarte priceput cu limba și cu buzele.

Într-o primă fază, este nevoie de delicatețe, pentru că clitorisul este foarte sensibil. Nu-l poți ataca cu furie sau în grabă, de la bun început, pentru că senzația de discomfort sau chiar de durere se va instala repede în percepția ei și totul se va termina cât se poate de prost. Din contra, clitorisul trebuie mângâiat și lins cu delicatețe, toată atenția lui fiind îndreptată asupra modului în care ea reacționează. Dacă ea apreciază gesturile lui, atunci el poate intensifica mișcarea și presiunea.

Nu uitați că vorbim despre opusul felației, adică despre cunilingus. Cum spuneam mai sus, într-un raport sexual, sexul oral pe care bărbatul îl poate face femeii este la fel de important ce cel pe care femeia îl practică asupra lui. Cum se face? El coboară ușor, după care linge și mângâie sexul feminin cu limba și cu buzele, practicând astfel o penetrare parțială cu limba. Există femei care nu sunt neapărat înnebunite la gândul că li se va face sex oral de către bărbat, din motive mai mult sau mai puțin psihologice, pentru că această metodă poate genera discomfort în special în zilele de ciclu. Statisticile, însă, demonstrează că cel puțin 60% dintre bărbați practică de bună voie cunilingusul, spre imensa plăcere a pertenerelor lor.

Cunilingusul este foarte apreciat de femei (chiar dacă nu de toate femeile: mister!), dar ele simt cea mai mare plăcere numai dacă bărbații încep totul cu calm, fin, cu mângâieri și săruturi în zona genitală, pentru o creștere progresivă a dorinței și plăcerii. După un început calm, el poate continua cu sugeri ușoare și mișcări cu limba tot mai rapide și mai intense, dar întotdeauna controlat și gata să modifice ritmul. El poate săruta intrarea în vagin ca și cum aceasta ar fi gura ei, iar limba va penetra vaginul cu câțiva centimetri. Dacă și el simte plăcere și se dedică acestei acțiuni, această tehnică îi poate oferi ei un orgasm destul de rapid.


Cunilingusul este dedicat, în primul rând, clitorisului, organul feminin ”specializat” în oferirea plăcerii. Bărbații trebuie să fie foarte atenți la unghii atunci când încep mângâierile în această zonă, așa că este mai bine să înceapă o explorare ușoară cu degetele înainte să înceapă munca cu buzele. Cel mai indicat este ca atunci când le atingeți cu limba, în momentele în care plăcerea crește, să utilizați și degetele, atât pentru penetrarea vaginului cât și pentru a stimula mai bine zona anală. Atenție, însă: toate aceste tehnici nu au o valoare universală! Unele femei preferă stimulările rapide și hotărâte, în timp ce altele își doresc atingeri delicate sau preferă să fie linse și mângâiate doar în jurul clitorisului, care adesea este pentru ele mult prea sensibil și nu suportă contacte directe de lungă durată.

Dacă vreți să-i faceți ei un sex oral de nota 10, este recomandat întotdeauna să fiți foarte atenți, mai ales dacă nu cunoașteți foarte bine parcursul sexual al partenerei voastre. Bolile sexuale pot fi transmise și prin contactele orale, chiar dacă riscurile de transmitere sunt mai reduse...

Posted on 2017-04-27 by xtoys.ro Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 777

Blog categories

Related articles