Sex toys pentru plajă

Sex toys pentru plajă

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, canicula face ravagii și facilitează un aflux major de sânge în zonele erogene ale corpului, astfel încât avem toate șansele să ne trezim cu o poftă nebună de sex chiar pe însoritele plaje de la Marea Neagră, Adriatică, Ionică, Mediterană sau pe unde-ți fi.

Vacanța de vară este cea mai plăcută perioadă din an, în care toată lumea se îmbracă sumar, în care, pe lângă hainele la care renunțăm, scăpăm și de stresul cotidian, piedică majoră contra armoniei sexuale și a bucuriei de a trăi o viață fără griji. Comenzile din această vară efectuate pe site-ul nostru dovedesc din plin că jucăriile sexuale au devenit obiectul dorinței voastre în perioada cât vă aflați la plajă: de la cele mai strident colorate, până la cele mai tehnologice și rezistente la apă sau la ținutele sexy, destinate serilor calde sub cerul liber.

Faptul că vara este momentul în care se utilizează jucăriile sexuale în aer liber se vede și din formele și culorile diferitelor toys aflate în topul celor mai căutate și vândute produse din portofoliul nostru. Între cele mai interesante jucării sexuale destinate sexului în aer liber putem enumera inelele pentru erecție, lenjeria sexy pentru el și ea, lubrifianții pentru sex și, bineînțeles, întreaga gamă de prezervative, de toate mărimile și pentru toate... gusturile! Toate aceste jucării sunt confecționate în diferite forme și din diferite materiale. Pentru cuplu, un inel pentru erecție cu vibrații, ce stimulează ulterior clitorisul, pare să fie jucăria perfectă la plajă pentru jocul în doi. Cât despre partenerele noastre, pe lângă bilele vaginale și ouăle cu vibrații, ce pot fi utilizate comod și abia perceptibil, în momentele când stau întinse la soare sau când sunt în apă, au mai optat pentru bijuterii vaginale și lenjerii intime sexy de toate culorile și toate formele. Nici stimulatoarele vaginale și seturile de jucării sexuale de tipul Purple Appetiser nu lipsesc din lista dorințelor voastre pentru această vară. Mda, nu-i deloc de mirare: sunt seturi de jucării erotice de calitate superioară, foarte eficiente pentru producerea unei plăceri intense, mai ales că acționează asupra ambilor parteneri și a actului sexual în sine, iar culoarea aparte păstrează interesul pentru sex ridicat.

Nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare setul Fifty Shades of Grey, colecția oficială din lumea plină de erotism a cărții Fifty Shades of Grey, cu ajutorul căreia puteți transpune în realitate scenele voastre preferate din carte și din film, dorințele voastre sexuale prinzând contur cu ajutorul acestor produse BDSM, bondage și accesorii erotice exclusiviste, de lux.

Toate produsele prezentate mai sus se află în topul căutărilor și vânzărilor din această vară pe Xtoys, dar asta nu înseamnă că voi nu puteți găsi o mulțime de alte idei de jucării sexuale cu care să vă jucați la plajă. Vara este lungă, urmează zile lungi de caniculă, așa că aveți tot timpul să vă gândiți la cele mai fanteziste jucării sexuale, cu care să obțineți senzații de neuitat, în libertatea totală pe care v-o oferă plaja, marea și serile calde petrecute pe o pătură, sub cerul înstelat!

Posted on 2017-07-27 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 671

Blog categories