Tulburarile penisului in lumea de azi

Tulburarile penisului in lumea de azi

Hai, gluma asta chiar am auzit-o de o mie de ori: dacă femeile poartă sutien, de ce bărbații nu ar trebui să poarte și ei un sutien al testiculelor? Singura problemă este că nu testiculele sunt cele pe care vor bărbații să le pună în valoare, ci penisul. Aflat în repaus total.

Potrivit unui studiu recent, mai mult de un sfert dintre bărbați sunt complexați de penisul lor lăsat, în timp ce doar 15% nu sunt satisfăcuți de erecția lor. Între alte complexe, putem enumera lungimea penisului (5% dintre bărbați), cantitatea de spermă ejaculată (la unul din șapte bărbați), mirosul (1 din 10), după care apar alte probleme majore ca circumcizia, volumul testiculelor, etc.

Cum 85% dintre bărbați sunt satisfăcuți de scula lor, nu cred că avem motive să ne îngrijorăm. Totuși, un sfert dintre bărbați sunt de-a dreptul angoasați de mărimea penisului lor aflat în stare repaos. Și asta nu e deloc puțin! Autorii americani ai acestui studiu ne amintesc că talia penisului aflat în repaos oscilează în general între 6,8 și 10,4 cm. Dacă adăugăm că dimensiunile penisului aflat în erecție nu au un coeficient fix, atunci chiar începem să avem câteva surprize. Autorii mai notează că sunt ceva mai puțini bărbați activi din punct de vedere sexual între cei care nu sunt satisfăcuți de organele lor genitale (73% contra 86%).

Ce soluții întrevem pentru această serioasă problemă? Heh, există o întreagă piață, iar noi avem pe site o mulțime de produse destinate solidificării, alungirii, îngroșării sau întârzierii ejaculării penisului. De la cele mai bune și mai sigure creme de mărire a penisului, la capsule, lubrifianți și spayuri pentru potență, sau de la produse contra ejaculării precoce la pompe de mărire a penisului.

Să le vedem însă pe rând: în ceea ce privește mărirea penisului, veți găsi pastilele și cremele necesare pentru a atinge potențialul maxim de mărire a penisului și susținere a erecției în timpul actului sexual. În ceea ce privește creșterea potenței, vă puteți îmbunătăți performanțele sexuale cu ajutorul capsulelor Dragon Power, sau varietății de creme, sprayuri și pastile pentru potență prezente în stoc în magazinul nostru. Cât despre ejacularea precoce, am selectat cu grijă cele mai eficiente, ușor de utilizat și sigure produse de acest gen, între care vă recomandăm nou intrata cremă contra ejaculării precoce Pau Yuen Tong, un balsam natural extrem de concentrat. Dacă, în fine, doriți să vă procurați bărbăția cu ajutorul pompelor cu vacuum de mărire a penisului, vă stăm la dispoziție cu câteva zeci de modele, toate proiectate pentru a vă oferi câțive centimetri în plus, pe lângă grosimea și duritatea pe care vi le-ați dorit dintotdeauna.

Toate aceste produse au un singur scop: să îmbunătățească drastic aspectul penisului vostru și să vă redea încrederea în performanțele voastre sexuale. Veți fi mai impresionanți prin adăugarea de volum și mărime acolo unde contează cel mai mult, căci, dacă „ai cu ce”, ai toate șansele să ieși din clubul celor comuni și să devii dorit și sexy!

Posted on 2017-09-14 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 539

Blog categories

Related articles