Are rost să schimbi gustul spermei?

Are rost să schimbi gustul spermei?

Ok, am petrecut o grămadă de timp pe Google în căutarea spermei perfecte și, cum am dat peste o mlaștină de comentarii din partea internauților, m-am gândit să fac o selecție, pe care am tradus-o din engleză. Atenție, însă, vă înțeapă ochii ca ceapa tăiată și cred că ar fi mai bine să nu mâncați atunci când lecturați:

„Nevastă-mea nu suportă sperma.”

 

„Instrucțiunile nu sunt deloc clare și mi-am transformat penisul în trestie de zahăr.”

„Nu e chiar sărată, dar nici nu pot spune că e un deliciu. O să mai căutăm.”

 

„Prietena mea cred că sperma mea e mai bună, nu e gustoasă sau o delicatețe, dar o poate tolera.”

 

„Cu înghițitul nu a fost nicio problemă, ea a spus că i-a plcăut cantitatea și că nu era nici dulce, nici sărată.”

 

„Prietena mea s-a întors după o călătorie lungă și mi-a spus că are un gust dulce și că nu e deloc amară. Până la urmă, tot a scuipat-o. Pe urmă, ne-am despărțit. Chiar ieri.”

 

„Credeam că pilulele au gustul spermei, dar nu au alt gust decât cel de... pilule. În plus, sunt greu de mestecat și îți usucă gura.” (Notă: există multe produse care au gust de spermă, în special lubrifianții, așa că puteți simți o doză dublă de spermă dacă vă preocupă asta).

 

„Soția mea adotă sperma. La început i-a fost teamă să nu am o formă de diabet, dar acum nu se mai gânește la așa ceva.”

 

„Sperma mea nu a fost niciodată mai bună! Folosesc acum aceste pilule. Soția mea și cu mine ne batem ca să fim următorii la înghițit sperma.”

 

„Nu vă jucați cu spermatozoizii voștri. S-ar putea să vă părăsească și să nu mai revină niciodată!”

„Știe cineva dacă e kasher?”

 

Bun, gluma-i glumă, șaga-i șagă, dar se pare că avem de-a face cu descrierile unor produse care nu și-au atins scopul dorit la public. Probabil pentru că nu există un asemenea public... anumite pilule magice nu au fost cumpărate vreodată de cineva, așa că nu merită nici cele mai mici ironii, ceea ce pe Internet nu-i deloc un semn bun. În schimb, remarcăm un oarecare succes obținut de produsele care cresc volumul ejaculării. Aproape toate comentariile mi s-au părut niște fake-uri, de genul să afirmi că asta ajută la procreare sau să te țină zece ore în pat... Hai să fim serioși. Dar dacă acești producători investesc în profiluri false, înseamnă fie că lucrurile merg foarte prost și că acea cantitate de ejaculare nu e o problemă, fie că lucrurile merg foarte bine. De remarcat că din partea autorităților medicale nu vin decât mesaje aiurea.

Recomandarea noastră? Rămâneți așa cum sunteți! Dacă vreți suc de mere sau de banane, nu aveți decât să vă cumpărați de supermarket. Iar dacă vreți ceva mai dulce, aruncați o privire peste gama noastră de prezervative. Sigur găsiți ceva cu gust plăcut de căpșuni...

Posted on 2017-09-18 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 607

Blog categories