Pozitia 69 după Kamasutra

Pozitia 69 după Kamasutra

Poziția „69”, pe care o reflectă cele două cifre 6 și 9 culcate simbolizează, fără cea mai mică îndoială, poziția ce stimulează cel mai mult imaginația, cu toate că nu este o poziție de penetrare, vaginală sau anală. Pentru un cuplu, această poziție constă în unirea gurii fiecăruia dintre parteneri cu sexul celuilalt.

 

Cum să practici poziția 69

Această unire erotică se poate realiza în trei moduri diferite:

  1. Bărbatul stă culcat pe spate, iar femeia stă deasupra lui;
  2. Femeia stă culcată sub bărbat;
  3. Ambii parteneri stau culcați pe o parte.

 

În cuplurile homosexuale, schimbarea locurilor în poziția culcată nu modifică figura realizată: tot ceea ce variază sunt senzațiile resimțite de fiecare partener. În plus, la urma urmei, nimic nu vă împiedică, dacă sunteți mai atletici, să executați această figură cu bărbatul stând în picioare și ținându-și partenera strâns cu brațele, dar această figură comportă un grad major de dificultate, așa că riscurile de accidente nu sunt deloc neglijabile.

 

Poziția 69 din perspectiva ei

Majoritatea desenelor îl reprezintă pe bărbat culcat pe spate, foarte confortabil. Femeia stă în patru labe deasupra lui și se lasă îmbrățișată și mângâiată cu buzele și cu limba, sau ea caută, prin mișcări repetate de bazin, să diversifice contactul, să-l facă mai exact sau mai puternic, să-i multiplice efectele prin faptul de a-l intensifica prin frecare. Bărbatul are mâinile libere pentru a-i mângâia fesele sau spatele, pentru a-i ghida oarecum mișcările în scopul de a multiplica senzațiile de plăcere.

 

Poziția 69 din perspectiva lui

Femeia îmbrățișează sexul bărbatului, sau îl mângâie cu buzele și cu limba, în introduce puțin sau mai mult în gura ei, pentru a-i oferi o stimulare circulară, foarte excitantă. Ea poate să rămână cu fața la sexul bărbatului, ținând penisul vertical, sau se poate culca puțin într-o parte, cu fruntea lăsată pe burta sau coapsa bărbatului.

Într-o astfel de poziție, excitarea resimțită de fiecare dintre parteneri este foarte puternică și poate provoca orgasme multiple. Dar, unele persoane pot să fie convinse că faptul de a fi atenți, de a-i provoca plăcerea celuilalt, nu le oferă lor posibilitatea să se abandoneze total plăcerii proprii, așa că preferă să disocieze timpul dedicat cunilingusului de cel al felației. În fine, totul este o chestiune ce ține de gusturi, iar cuplul trebuie să fie foarte deschis la acest tip de sex, pentru ca fiecare să poată cere și primi jocul gurii și al limbii care îi produce cea mai mare excitare.

Posted on 2017-10-16 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 2055

Blog categories