Cum se utilizeaza pompele pentru marirea penisului

Cum se utilizeaza pompele pentru marirea penisului

 Pompele de penis sunt utilizate in principal pentru tratarea disfunctiilor erectile, dar si pentru intarirea penisului si cresterea in dimensiuni a acestuia sau doar pentru placere, aceasta incluzand masturbarea.

 O alta mare clasificare a pompelor le imparte in doua categorii:

 1. Pompe de aer 

 2. Pompe cu apa.

Cum se utilizeaza pompele pentru marirea penisului

Inainte de utilizarea pompei un masaj usor este indicat pentru a incalzi penisul si a-l pregati pentru lucrul cu pompa. O alta alternativa este sa inveliti pompa cu un material cald/fierbinte.


Nu este insa absolut necesar, insa este bine sa incepeti lucrul cu pompa intr-o erectie totala sau macar 75%.

Asigurati-va ca ati aplicat lubrifiantul adecvat pe interiorul flansei de la baza cilindrului si pe capul penisului (sau o crema pentru marirea penisului) pentru a evita posibilele frecari si iritatii ale penisului la introducerea in cilindru.

Apoi introduceti penisul in cilindru intr-o asa maniera incat sa realizati un sigiliu pentru o inchidere ermetica realizata intre zona pubiana de fixare a pompei si cilindru.

De asemenea este indicat sa va barbieriti sau trimati parul pubian pentru a evita nerealizarea unei inchideri ermetice sau disconfort.

Nu introduceti si testiculele in pompa. Trageti usor pompa spre dvs pana la fixarea pe zona pelviana. 

Apoi incepeti pomparea incet, in mod gradual, astfel aerul este absorbit din cilindru pentru a crea un vacuum in inetriorul acestuia.

 Dupa ce ati terminat lucrul cu pompa, penisul dvs va arata in mod evident mai mare, acest efect fiind temporar si limitat la 8-10 ore (depinde de intensitatea pomparii).

Dupa pompare penisul va incerca sa repare ceea ce s-a produs la nivel celular si sa revina la conditia de dinainte de utilizarea pompei.

Teoria de baza care sustine cresterea in dimensiuni a penisului prin utilizarea pompelor este ca expansiune creeaza urme foarte mici (de ordinul micronilor) in tesuturi care s-au vindecat in aceasta stare in timpul refacerii, de aceea cresterea in dimensiuni obtinuta la o pompare este de ordinul micro.

Aceste rezultate nu sunt vizibile ochiului tau pentru o scurta perioada, dar in timp ele se acumuleaza si duc la cresteri semnificative vizibile.

 Un alt tip de pompe pentru penis sunt asa-zisele pompe cu apa care folosesc hidrotehnologia.

Pomparea cu apa calda te face sa te simti bine si poate ajuta sa stimuleze o erectie buna. Ca parte distinctiva a acestor pompe este rezervorul pentru apa care previne aspiratia acesteia din nou in pompa la pompare.

Utilizarea apei elimina de asemenea efectul de vanatai care pot aparea la utilizarea pompelor cu aer. Apa are  capacitatea de a sta sub presiune mai mare pentru o perioada mai lunga de timp si elimina efectul ”de gogoasa” cauzat de manson la o pompare mai indelungata.

Este recomandat ca incepatorii sa foloseasca o presiune masurata pe scala intre 7.6 si 15.2 cm (3-6 inch).

Trebuie sa gasiti nivelul de presiune confortabil pentru dvs. Puteti efectua exercitii 4 zile pe saptamana.

 Prezentam o schema de rutina de utilizare a pompelor cu vacuum pentru marirea penisului cu pana la 3 sesiuni de lucru a cate 20 minute pe zi:

 Saptamana 1: o sesiune x 10 minute / zi

 Saptamana 2: o sesiune x 15 minute / zi

 Saptamana 3: 2 sesiuni x 10 minute / zi

 Saptamana 4: 2 sesiuni x 15 minute / zi

 Saptamana 5: o sesiune x 20 minute + o sesiune de 10 minute / zi

 Saptamana 6: 2 sesiuni x 20 minute / zi

 Saptamana 7: 3 sesiuni x 20 minute / zi

 Puteti continua in aceasta maniera pana la atingerea scopurilor sau pana la crearea rutinei personale in timp ce observati cum raspunde penisul dvs la efort.

 Apoi, se pot efectua exercitii de intretinere de 1 x 10 min/ zi/ saptamana pentru a va asigura ca rezultatele obtinute raman permanente.

 Combinarea cu alte metode

 Pentru a mentine rezultatele obtinute se poate combina utilizarea pompelor cu alte metode, cum ar fi exercitiile de marire a penisului Jelqing , ceea ce va crea beneficii si va duce la permanentizarea rezultatelor.

Astfel, tesuturile penisului vor trebui sa se adapteze la dublul efort si efectul va fi cumulat.

Este recomandat sa se aplice pe penis inainte  inainte o compresa calda sau o bucata de material textil incalzita pentru a pregati tesuturile.

Astfel: efectuati 4 seturi a 100 Jelqs urmat imediat de 6-8 minute de pompare la presiune joasa (3-5 HG). Intre seturile de exercitii Jelqing masati usor penisul.

Incercati ca la finalul pomparii sa obtineti un penis in erectie puternica. In cazul in care nu obtineti acest lucru considerati ca exercitiile Jelqing au fost facute prea incordat.

Exceptie de la aceasta regula o fac cei cu disfunctii erectile. Exercitiile trebuie sa fie placute, efectuate fara dureri si fara aparitia a petelor discolorate sau a vanatailor.

 Nota pentru incepatori!

 Efectuati doar atatea exercitii jelq cat va simtiti confortabil (25 jelqs poate fi un bun start), iar apoi puteti creste cu cate 10-15 jelqs la fiecare utilizare a pompei. Treptat, puteti ajunge pana la 100 cu pauze in care efectuati exercitii cu pompa.

 Rezultate asteptate

 Rezultatele asteptate depind de o serie de factori:

 - Rutina (combinarea cu alte metode), consecventa

 - Durata exercitiilor de pompare

 - Frecventa exercitiilor de pompare

 - Presiunea de vacuum si nivelul la care ati ajuns dupa utilizarea in timp a acesteia

 - Dimensiunea cilindrului versus dimensiunea penisului dvs

 - Dieta, utilizarea de suplimente alimentare

 - Starea de spirit, particularitatile corpului fiecarui individ

 - Stare generala de sanatate

 - Alti factori exogeni sau endogeni

  O pompare prea intensa sau un timp prea lung (nu mai mult de 30 minute) trebuie evitate deoarece duc la aparitia de umflaturi in jurul preputului, la aparitia asa-zisului efect de gogoasa deoarece fluidele limfatice invadeaza acea zona.

Acest fapt trebuie evitat, printr-o pompare usoara la inceput si cresterea treptata a acesteia.

In cazul in care totusi acest efect apare, acesta va disparea in cateva ore, iar penisul dvs va reveni la forma sa normala.

Pomparea de la usor la moderat este recomandata: de la 3 la 6 mm HG pe manometru.

 Rezultatele pot fi diferite de la individ la individ si este posibil sa castigati cativa cm in lungime si grosime in conditii optime.

Timpul poate varia de la cateva luni la ani. Cativa utilizatori au raportat cresterea in lungime cu 2,5 cm chiar in primul an de utilizare.

Ceea ce este de asemenea important este ca se obtin rezultate temporare chiar de la prima pompare, fapt cu efect psihologic important asupra utilizatorului.

 Pentru a permanentiza acest rezultat insa este nevoie de utilizarea consecventa si corecta a pompei. Cei mai multi barbati au raportat cresterea in diametru a penisului decat cresterea in lungime.

Este indicat a cumpara o pompa cu cel putin 5 cm mai mare decat lungimea penisului dvs aflat in erectie pentru a nu crea disconfort la crearea de vacuum si cresterea in cilindru a dimensiunilor penisului dvs.

 S-a constatat faptul ca cresterea in grosime a penisului este mai frecventa decat cresterea in lungime.

In cazul in care cresterea in lungime a penisului dvs este prioritatea, achizitionati o pompa cu un cilindru cu un diametru nu cu mult mai mare decat diametrul actual al penisului dvs.

De exemplu, pentru un penis cu diametrul de 4,5 cm, achizitionati o pompa cu diametrul cilindrului de 5 cm, iar lungimea cilindrului trebuie sa fie cu 7,5 cm mai mare decat lungimea penisului dvs in erectie.

 Efecte adverse

 Cand se utilizeaza cu atentie, pompele sunt sigure.

 Un usor disconfort la baza penisului este normal, dar daca acesta creste este cauzat de presiunea prea mare.

 Monitorizati cu atentie penisul dvs in cilindrul transparent pentru a lua masuri la aparitia oricarei anomalii.

 O presiune prea mare in cilindru poate duce la aparitia urmatoarelor simptome:

 - Pete cutanate

 - Vase de sange rupte

 - Capilare si vezicule cu apa rupte

 - Rupturi ale venelor

 - Efectul de gogoasa

 Multe alte simptome dispar in cateva zile. In cele mai multe cazuri este recomandat a se lua o pauza de cateva saptamani in utilizarea pompei pentru a nu cauza leziuni majore.

Durata mai lunga in utilizare la presiune joasa este mai buna decat utilizari de durata scurta la presiuni inalte.

Utilizarea la presiune moderata este recomandata. Este in perfecta siguranta, iar utilizarea pompelor se face de zeci de ani de catre mii de barbati.

 Se pot utiliza si pompe efectuate in casa, dar acestea nu sunt sigure.

 Cillindrul pompei trebuie sa fie transparent, clar, realizat din material plastic solid care sa reziste la presiune.

Furtunul de legatura trebuie sa fie flexibil, curat, valva de siguranta sa functioneze normal, dupa atingerea presiunii dorite sa evacueze plusul de presiune si sa mentina presiunea constanta in cilindru, iar la sfarsitul exercitiului sa o elibereze rapid.

Sistemele de pompare, indiferent de forma lor trebuie sa fie functionale si in buna stare.

 Curatarea si igienizarea pompelor.

 Toate pompele pentru penis sunt usor de curatat si igienizat deoarece partile componente sunt detasabile.

 Se spala cu apa calduta si se igienizeaza cu o solutie adecvata acestor dispozitive.

 Beneficiile utilizarii pompelor pentru penis:

 - nu au efecte secundare si sunt usor de utilizat

 - au un cost mai scazut decat medicamentatia utilizata pentru tratarea disfunctiilor erectile

 - sunt dispozitive non invazive ceea ce le face a fi usor de utilizat si nu creeaza durere

 - se pot utiliza si in paralel cu alte tratamente pentru tratarea problemelor masculine

Posted on 2018-11-13 by Xtoys Home, Sex Info, Sexshop 4195

Blog categories

Related articles