Kamasutra: poziția Misionarului

Kamasutra: poziția Misionarului

Poziția misionarului este cea mai des utilizată poziție în cultura noastră. O fi ea banală, dar pentru numeroase cupluri rămâne una dintre cele mai simple și sigure, pentru că provoacă o excitare ce poate duce repede la orgasm.

 

În această poziție față în față, el ocupă locul de deasupra, iar ea este întinsă pe spate. El este culcat asupra partenerei lui, dar, pentru a nu-i provoca neplăceri prin faptul că o poate zdrobi cu greutatea corpului lui, se poate sprijini în coate și în genunchi. Adesea, picioarele lui sunt între picioarele ei. Ea caută să obțină cel mai bun contact între clitorisul ei și pubisul partenerului, pentru a simți, în timpul mișcărilor, cea mai eficace stimulare genitală. În acest scop, ea își poate îndoi genunchii sau îi poate aduce către umerii ei, punându-și picioarele pe umerii lui. Cei drept, mai poate și înlănțui trunchiul lui cu picioarele.

 

În funcție de conformația fizică a fiecăruia, soluția pentru a ajunge la plăcerea maximă este diferită pentru fiecare cuplu în parte, iar poziția poate varia pentru a provoca senzațiile cele mai plăcute. Penetrarea se poate face în timpul mișcărilor, iar unul dintre cei doi poate ține penisul cu mâna pentru a-l ghida spre penetrare. În această poziție, ea nu mai are mișcări atât de libere, bazinul său fiind blocat sub greutatea lui. Mângâierile lui nu sunt posibile decât în momentul când el își eliberează o mână, păstrând toată greutatea corpului său în cealaltă mână, ceea ce duce la disconfort. Problemele de greutate, durerile articulare sau sarcina pot face ca această poziție să fie de nepracticat, așa că trebuie înlociută cu alta, mai bine adaptată momentului.

 

Pentru bărbat, poziția misionarului înseamnă un control total asupra actului sexual, în primul rând datorită unei mari libertăți de mișcare a coapselor. În acest fel, el va putea stăpâni perfect atât profunzimea penetrării cât și ritmul acesteia. Față în față, această poziție oferă celor doi posibilitatea unor săruturi și mângâieri înfocate. Pentru bărbații musculoși, puternici, această poziție din Kamasutra este una dintre cele mai plăcute, simple și rapid de executat.

 

Întocmai ca la bărbat, această poziție față în față, îi oferă și femeii posibilitatea de a-l îmbărțișa pe el languros în timpul actului sexual, de a-l mângâia, de a atinge și frământa fesele iubitului făcând partidele de sex de-a dreptul sălbatice. Mai mult, ea va avea mâinile libere pentru a-și putea stimula ea însăși clitorisul.

 

Această poziție a misionarului s-ar putea dovedi problematică pentru cei care nu vor ca partenerul sau partenera lor să-i vadă în timpul orgasmului, sau pentru cei care caută să aibă mai mult control (de exemplu, dacă ele vor să stea dasupra) sau mai multă imaginație în timpul actului sexual.

 

În concluzie, avantajul acestei poziții este acela de a-i oferi cuplului posibilitatea să se vadă față în față, de a se îmbrățișa puternic, de a avea un contact fizic deplin, cu strângeri puternice în brațe și o penetrare aflată sub controlul total al lui.

Posted on 2017-11-04 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 837

Blog categories

Related articles