Kamasutra: Poziția Curcubeului

Kamasutra: Poziția Curcubeului

În credințele populare românești, curcubeului i se mai zice si „ștergarul cerului” sau „Podul Soarelui”. De ce bea el apa nu se știe și nici când bea nu-l poate vedea nimeni. Ceasul acela, clipa, locul, ramân o taină. Dacă, din întâmplare, cineva bea apa din același loc, imediat după el, sau calcă pe acolo, acela ramâne om însemnat. Iar cine găsește „piatra curcubeului” este considerat norocos și o pastrează ca pe o comoară, din generație în generație.

 

Ploaie, taină, noroc... cine s-ar plânge de toate acestea în timpul unei partide de sex? Poziția curcubeului este mult mai puțin relaxantă decât alte poziții laterale. În plus, adoptarea acestei poziții în timpul unei partide de sex cere o atenție deosebită, dar odată utilizată vă oferă un adevărat spectacol!

 

Dacă dispuneți de o oglindă deasupra patului, cu siguranță că veți aprecia coregrafia: complexitatea unirii corpului femeii cu cel al bărbatului realizează o adevărată poziție sculpturală. Femeia se culcă pe o parte, cu picioarele alungite. Bărbatul se culcă și el pe o parte, se lasă să alunece între coapsele femeii, cu picioarele întinse. Acum, partenera are o coapsă peste șoldul iubitului, celălalt picior fiind pus pe pernă.

 

Bărbatul o penetrează pe femeie, pe la spate, picioarele acesteia fiind strânse. El își curbează spatele, în așa fel încât să-i poată apuca umerii cu mâinile și să o poată mângâia. Ea îi prinde picioarele sau gleznele și le trage către ea: în această poziție, numită și „arc întins”, bărbatul este arcul, iar femeia este săgeata.

 

Unghiul de penetrare al penisului este unul destul de neobișnuit, căci cele două corpuri stau invers, unul în raport cu celălalt. Senzațiile pe care le simte femeia sunt noi, căci penisul freacă din lateral vaginul, a cărui deschidere este destul de strânsă. Pentru bărbat, ca întotdeauna când este „la strâmtoare”, plăcerea vine din frecările penisului, pe toată lungimea lui, de mușchii vaginali umezi și fierbinți.

Mișcările celor doi iubiți sunt lipsite de amploare și de vigoare și nu le oferă celor doi posibilitatea să ajungă la orgasm. Dar asta nu contează! Ce rost are să te limitezi la o singură poziție sexuală? Descoperirea plăcerilor noi și a corpului partenerului sau partenerei cresc dorința de fuziune între cei doi. După poziția curcubeului, care este foarte plăcută în timpul preludiului, puteți încerca alte poziții care vă aduc orgasmul.

Posted on 2017-12-23 Home, Sex Info, Sexologie, Sexshop 685

Blog categories

Related articles