Categorii

Produse de la Fun Factory

Compania Fun Factory a fost înfințată în anul 1995, fiind fondată oficial în 1996. La originea acesteia sunt doi ingineri proaspăt absolvenți, Dick Bauer și Michael Pahl. În urma unei discuții cu patroana unui sexshop, cei doi tineri au realizat că nu există jucării sexuale de calitate care să să satisfacă total așteptările femeilor.

Compania Fun Factory a fost înfințată în anul 1995, fiind fondată oficial în 1996. La originea acesteia sunt doi ingineri proaspăt absolvenți, Dick Bauer și Michael Pahl. În urma unei discuții cu patroana unui sexshop, cei doi tineri au realizat că nu există jucării sexuale de calitate care să să satisfacă total așteptările femeilor.

Această descoperire le-a stimulat creativitatea și au decis să umple golul prin realizarea de produse sexuale originale și seducătoare. Produse care asociază estetica și calitatea cu o funcționare perfectă, produse care să placă și care merită să fie expuse vederii păstrând însă o aură de discreție.


Fun Factory a lansat un trend care determină până azi activitatea companiei: Delight (noutatea anului 2007) a fost și vibratorul vedetă al companiei: acest vibrator sub formă de pinguin a fost proiectat pe o masă de bucătărie, din plastilină. Toate jucăriile sexuale create apoi au cunoscut un succes enorm și o cerere tot mai mare.


În ultimii 10 ani, modesta firmă a celor „doi tipi și o masă de bucătărie” a devenit un mic imperiu, cu parteneri și clienți în întreaga lume. Fun Factory este astăzi cel mai mare producător de jucării erotice din Europa, având criterii extrem de exigente în materie de inovație și calitate.

Concepute din silicon 100% hipoalergenic, ultra delicat și fără ftalați, produsele Fun Factory sunt fabricate în Germania și beneficiază de binecunoscuta „Deutsch Quality”.

Sediul Fun Factory din Germania se întinde pe o suprafață de 2.400 m², ce cuprinde partea administrativă, producția, depozitul de materii prime și produse finite, atelierul de fabricare și laboratorul. Peste 80 de angajați lucrează în această companie care și-a deschis prima filială în Statele Unite în anul 2003.

Detalii