Categorii

Produse de la Amor | Prezervative

Aici intră în joc prezervativele Amor (Long Love, Mix, Hot Moments, Big Mix, Young) și îi satisfac pe cei mai stresați dintre noi. Amor răspunde cererii mari a utilizatorilor de prezervative care nu au timp sau care nu vor să se autoeduce să se abțină în mod natural.

Societatea secolului XXI este o societate a amorului în care performanța contează enorm și, la acest capitol, bărbații vor să rămână în erecție cât mai multă vreme, dacă se poate mai mult decât media, iar partenerii lor (femei sau bărbați) le impun un timp de erecție superior normei obișnuite. Pentru cei curioși, durata medie mondială a unui raport sexual este de 5:20 minute.


 


Aici intră în joc prezervativele Amor (Long Love, Mix, Hot Moments, Big Mix, Young) și îi satisfac pe cei mai stresați dintre noi. Amor răspunde cererii mari a utilizatorilor de prezervative care nu au timp sau care nu vor să se autoeduce să se abțină în mod natural. Aceste prezervative vă îmbunătățesc viața cotidiană și vă oferă un acces direct la orgasm, ceea ce destul de puține prezervative existente pe piață pot oferi. Și prețurile acestor prezervative sunt foarte ok, ceea ce adaugă un plus de valoare mărcii.

Detalii