Filtre active

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 89,00 lei - 299,00 lei

Strap-on

Strap-on | Sexshop Online Xtoys.ro | Livrare discreta: 0756086345

Descoperiți oferta noastră de Strap-on-uri realiste, magic flesh, cu vibrații, cu ham, wireless, duble sau triple, mici sau mari... avem pentru toate gusturile, așa că nu trebuie să faceți altceva decât să vă echipați cu ele și să vă oferiți cele mai intense plăceri!  

Strap-on-ul cu ham este accesoriul indispensabil, confecționat pentru a fi utilizat de o femeie ca să-și penetreze partenerul – bărbat sau femeie. Unele sunt dotate și cu strap-on dublu intern, pentru ca utilizatoarea să simtă și ea plăcerea totală a momentului.

Strap-on-ul cu ham poate avea o centura clasică, dar poate și și fără, de tip strap-on strapless share.


Acesta din urmă se inserează în zona intimă a utilizatoarei, ca să fie menținut fără ajutorul mâinilor.  

Un strap-on cu vibratii, fie că este vorba desprvibrator clasic realist sau nu, adaugă plăcerea vibrației la penetrare datorită motorului său intern prevăzut special pentru asta.

Disponibile în toate mărimile, vă recomandăm strap-on-urile cu ham pentru debutanți, dar avem în magazinul nostru și strap-ons pentru utilizatorii consacrați, de dimensiuni mai impunătoare.

La nivelul utilizării, un strap-on cu ham este purtat în general de o femeie.

Cu această ocazie, ea poate penetra o altă femeie (strap-on-urile pentru lesbiene sunt identice cu cele pentru cuplurile heterosexuale) sau un bărbat care dorește să resimtă plăcerea anală.

Mai puteți achiziționa un strap-on cu ham gol în interior care este purtat de un bărbat, care își inserează penisul în jucăria sexuala.

Cei  care sunt victimele unor disfuncții erectile se vor putea bucura de plăcerea vibrațiilor, fie că sunt în erecție sau nu, iar partenera va simți plăceri intense, datorate nu numai dimensiunii penisului și posibilității de creștere a acestuia prin gonflare, ci și datorită vibrațiilor ce o vor purta pe culmile extazului.


Pe scurt, dacă nu găsiți la noi strap-on-urile ieftine pe care vi le doriți, nu le veți găsi nicăieri altundeva!


Sunt 21 produse.

Se afiseaza 1-16 din 21 produs(e)

Filtre active